Home » Verschillende soorten PVC vloeren

Verschillende soorten PVC vloeren

Intro

De toppers in de PVC vloeren branche zijn toch wel Tarkett en later Forbo met de colorvinyl en surestep. Amtico was als eerste op de markt met PVC lamellen in houtmotieven. Kort daarna door de tegels, en tegenwoordig drukken ze alles wat de klant wil af op PVC vloeren met een super moderne printer. Ook is een PVC vloer ook verkrijgbaar in zelfklevende PVC stroken die je zelf kunt leggen. Deze vloeren lijken ook heel erg op een echte houten vloer, steen of marmer en deze PVC vloeren zijn ook goed slijtvast.

PVC vloeren algemeen

Qua anderen dingen is het wel te onderscheiden, mede omdat de PVC vloer weinig onderhoud vereist, slijtvast, geluidsarm en warmte isolerend is. Door een brede keuze aan designs heeft u de keus genoeg voor een moderne, klassieke vloer tegen een zeer betaalbare prijs. Een PVC vloer is dan ook een modieuze vloerbedekking voor een schappelijke prijs. Een PVC vloer is ook een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met een veel mogelijkheden, u kunt er echt van alles mee! Er zijn veel verschillende kleuren en soorten te verkrijgen op de markt. Er zijn genoeg mogelijkheden om uw vloer met een patroon en naadloos te leggen. De vloer is ideaal te onderhouden want het vereist weinig moeite om schoon te houden, Gewoon af en toe stofzuigen en met een pvc reiniger de vloer na gaan en het is al prima. Het beste is natuurlijk een PVC vloer of een vinylvloer door een erkende woninginrichter te laten leggen zodat u jaren kunt genieten van uw trendy vloer. Tegenwoordig is er op internet heel veel informatie te vinden, waardoor u prima in staat bent uw vloer zelf te leggen i.p.v. gebruik te maken van een legservice. Pas wel op met het gebruik van een Stanley mes, deze zijn scherp en u schiet snel uit ! Naast de vele kleuren en designs waarin de vinylvloer te krijgen is, zijn er ook verschillende diktes. Het vinyl is te verkrijgen in een dikte van ca. 1 t/m 3.5 mm, ook is het vinyl te verkrijgen in verschillende breedtes; 2 m, 3 m en 4 m breed. Pas op de volgende dingen bij het uitkiezen van de vloer; zwaar belaste vloeren vragen om een sterke en dikke kwaliteit en minder zwaar belaste vloeren kunnen voldoen met een iets mindere kwaliteit.

Eenvoudig in onderhoud

Een goede tip voor het schoonmaken van een PVC Rubber of vinylvloer is; Gebruik geen vochtige schoonmaakmiddelen als het niet nodig is. Gebruik een zachte stofzuigen kop. Bij nat reinigen veranderen stof en losliggende vuildeeltjes, door contact met water, in vast vuil. Vinyl en PVC heeft onder andere bacteriostatische eigenschappen. Desinfectie van ziekenhuisvloeren is niet meer iedere keer nodig. De voorwaarde is wel dat de vloer alleen droog wordt gereinigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading...