Home » Prijzen PVC Vloer

Prijzen PVC Vloer

Pvc-vloer prijzen per m2

Wilt u graag een mooie pvc-vloer in uw huis, uw bedrijf of waar dan ook? Dan heeft u een heleboel verschillende soorten en maten waaruit u kunt kiezen. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten die u kwijt bent aan een mooie en goede pvc-vloer? Dat leest u allemaal hier op de site!

De prijzen voor een pvc-vloer liggen heel erg ver uit elkaar, bij het ene merk waar u naar zoekt bent u maar €10 kwijt en bij het andere merk bent u al snel €70 kwijt. Dit heeft natuurlijk grotendeels te maken met de kwaliteit van de pvc-vloer. Maar wat is nu dan het beste om te kopen?

Wat u er zelf uiteindelijk aan kwijt bent, heeft u helemaal zelf in de hand en kan u zelf bepalen! Maar dit zijn de gemiddelde kosten voor een pvc-vloer.

Wat kost een pvc vloer per m2?

  • Mflor 2,5mm, TFD 3,0mm en Therdex 2,5 in houtmotief kost u € 34,50 per vierkante meter, dit is de zwaarste en bestverkochte soort, bijna niet van echt te onderscheiden, dus een zeer goede kwaliteit!
  • Mflor 2,0mm, TFD 2,0mm en Therdex 2,0 kost u € 27,50 per vierkante meter, deze heeft een iets minder goede kwaliteit dan de pvc-vloer van hierboven.
  • Het leggen en verlijmen van pvc-vloeren is voor beide zaken € 10,00 per vierkante meter. Maar voor het egaliseren van uw pvc-vloer kost het u € 12,00 kwijt per vierkante meter.
  • Bij houten (niet gladde houten vloeren) of betonnen vloeren kan gekozen worden voor de kant en klare mdf ondervloer met geluids isolatie en warmte isolatie. Dit kunt u dan laten doen in plaats van egaliseren. De prijs van deze ondervloer is inclusief plaatsen € 22,50 per vierkante meter, niet duur dus!
  • Voor de zwevende vloeren met klik verbinding zoals Mflor lock, TFD click en Beautifloor kunt u de prijs bij de winkel of online opvragen. Hier heeft u de prijs dus zelf in de hand en kan u zelf bepalen wat het u kost (wel reëel natuurlijk). Vaak moet u deze vloeren wel zelf leggen, maar dat gaat erg gemakkelijk door het goed click systeem die is toegepast op deze pvc-vloeren!

Als u gaat zoeken op internet zijn er natuurlijk altijd merken met een hogere prijs dan hier aangegeven staat en er zijn ook altijd merken met een lagere prijs dan hier aangegeven staat. Niet altijd hangt dit af van de kwaliteit van de pvc-vloer, maar in de meeste gevallen wel. Als u een hele goedkope pvc-vloer koopt, kost het u waarschijnlijk meer geld voor het onderhoud van uw pvc-vloer. Uiteindelijk bent u dan alsnog veel geld kwijt! Ook kan het zijn dat er dan geen combinatie mogelijk is met vloerverwarming of vloerverkoeling, dat is ook een groot nadeel. Als u dan toch vloerverwarming of vloerverkoeling wilt, bent u daar ook weer meer kosten aan kwijt. Bij duurdere merken bent u vaak één keer meer geld kwijt (als u de pvc-vloer aanschaft en laat instaleren), maar dan is wel alles in die ene keer precies zoals u het wilt en mooi geregeld. U zou dan geen extra kosten meer moeten betalen voor onderhoud, vloerverwarming, vloerverkoeling ect.

 

Comments are closed.

Loading...