Home » Onderhouden van een PVC-Vloer

Onderhouden van een PVC-Vloer

De schoonloopmat, wat is dat?

Om uw vloer schoon te houden en het meeste vuil niet op uw vloer te laten komen, is een goede schoonloopmat erg van belang. Een schoonloopmat bij de voordeur die werkt het best als de mat minimaal 1.20 diep is, dat is het meest gunstig. In de meeste gevallen gaat een voordeur naar binnen open, het moment dat u zich omdraait om de deur dicht te doen, staat u dus op de mat en is deze erg van belang. Let er bij een mat op dat deze een schraapfunctie en een vochtfunctie heeft, dat is erg belangrijk. Voorzie stoelpoten, tafelpoten en andere meubelstukken die verschoven kunnen worden van goede glijviltjes, hierdoor zal uw vloer niet beschadigd raken en brengt dit geen ongewenste kosten.

Overige middelen om uw vloer schoon te houden

Plantenpotten kunnen door u het beste op een schotel gezet worden. Lekkende plantenpotten veroorzaken namelijk niet verwijderbare vlekken op uw vloer.

Controleer regelmatig de stofzuigermond van uw stofzuiger, dit kan veel schade voorkomen, want de stofzuigmond kan op een gegeven moment versleten of verstopt raken en kan als gevolg krassen op uw vloer geven, dat wilt u natuurlijk niet.

Verwijder gemorst eten, gemorste verf ect. zo snel mogelijk van uw vloer, ook dit kan veel schade aan uw vloer voorkomen.

Dweil uw vloer alleen met de voorgeschreven schoonmaakmiddelen die staan gegeven bij de gebruiksaanwijzing van uw vloer, als u dit niet doet kan het schade aan uw vloer opleveren.

PVC vloeren: onderhoud met tips van experts

Als u uw huis wilt gaan voorzien van PVC vloeren, is het onderhoud van die vloeren een erg belangrijk aspect. Er word u bij de komende tekst informatie gegeven over of een PVC vloer het veel werk met zich mee brengt of juist helemaal niet en of er speciale schoonmaakmiddelen voor nodig zijn of juist helemaal niet? Bij de PVC Vloeren Concurrent vertellen wij u dat met plezier. Wij zijn niet alleen expert op het gebied van het leggen van PVC vloeren, maar ook in het onderhoud van PVC vloeren. Graag geven wij u het advies voor uw specifieke situatie, dus het advies voor uw vloer.

Welk onderhoud is nodig?

Het grote voordeel van PVC vloeren is dat het onderhoud slechts minimaal nodig is, dit is natuurlijk erg fijn! Stoffen kunnen verwijderd worden met een stofzuiger die voorzien is van een goede borstelmond of bezem. Dweilen gaat ook prima, u kunt het best dweilen met lauwwarm water en een PU Reiniger van Dr. Schutz of met Monel van Forbo. Dweilen kan handmatig gebeuren, maar bij projecten kan het ook machinaal gebeuren. PVC vloeren behoeven voor het onderhoud niet specifiek dweilbeurten. De vloer behoeft geen jaarlijkse schuur of olie/wax beurten, dat is een groot voordeel en dat kan u een hoop kosten besparen. Op het verwijderen van stoffen en het eventueel dweilen, hebben PVC vloeren geen speciaal soort onderhoud nodig. Door gebruik te maken van een schoonloopmat kunt u erg veel vuil tegen gaan en verlengt u de levensduur van de PVC vloeren. Groot onderhoud kan ooit nodig zijn, maar dat komt maar zelden voor. Mocht het wel een keer voorkomen, dan bieden we graag een helpende

Comments are closed.

Loading...