Home » Merken PVC-Vloeren

Merken PVC-Vloeren

Pvc-vloer merken

Als u graag een pvc-vloer wilt, zijn er een heleboel soorten en maten, maar welke zijn dat dan allemaal? En welke vind u het mooist of het fijnst? Kijk hier voor de verschillende soorten pvc-vloeren!

Knulst pvc-vloeren

Wilt u graag een pvc-vloer voor een goedkope prijs en een degelijke kwaliteit? Dan zijn de pvc-vloeren uit onze collectie een prima keus voor u! Geen rare prijzen en een mooie vloer.

Amstrong pvc-vloeren

Amstrong biedt u nieuwe designs, exclusieve patronen en innovatieve formaten, hiermee kunt u uw droomvloer creëren! De collectie heeft een heel uitgebreid keuzemenu en veel verschillende designs.

Beatifloor pvc-vloeren

De pvc-vloeren van Beautifloor kunt u heel eenvoudig installeren en onderhouden. U kunt ze kopen in prachtige kleuren en dessins. De pvc-vloeren hebben een onderlaag van kurk en daardoor hebben ze een prettig loopgeluid en zijn ze geschikt voor vloerverwarming. Ook beschikken ze over een krasbestendige toplaag!

Forinn pvc-vloeren

Als u een duurzame vloer wilt die past bij uw interieur, dan zit u goed bij Forinn pvc-vloeren! De pvc-vloeren hebben een perfecte nabootsing van hout en zijn prachtig om te zien, maar ze zijn ook extreem slijtvast. Hierdoor worden ze ook projectmatig veel gebruikt.

Gerflor pvc-vloeren

Gerflor pvc-vloeren zijn speciaal gespecialiseerd voor particulier gebruik. Ze hebben warme designs en zijn geschikt voor alle verschillende soorten ruimtes! Ze geven elk interieur een stijlvolle en tijdloze uitstraling, meer wilt u toch niet?

Mflor pvc-vloeren

Mflor pvc-vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en ook nog eens eenvoudig te reinigen. Ook zijn alle Mflor pvc-vloeren helemaal geschikt voor een combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

Moduleo pvc-vloeren

De pvc-vloeren van Moduleo zijn multifunctioneel inzetbaar. Ze hebben veel verschillende en prachtige dessins in zowel tegels als stroken. Het is voor elke ruimte in uw huis geschikt! De nabootsingen van hout zijn perfect en dus nauwelijks van nature te onderscheiden. Moduleo bewijst dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn!

Quick step pvc-vloeren

Quick Step vloeren kunnen gemakkelijk op bestaande egale vloerbedekkingen gelegd worden aangezien deze vloeren erg dun zijn. Ondankt de geringe dikte voelen de vloeren warm aan en voelen ze comfortabel aan de voeten.

TFD pvc-vloeren

Bent u op zoek naar verrassende dessins tegen een uitstekende kwaliteit? Dan biedt TFD u de uitkomst! De dessins zijn warm en creëren een leuke en fijne huiselijke sfeer. Ook zijn ze bestendig tegen een stootje en bijzonder geschikt voor vloerverwarming.

Forbo pvc-vloeren

De collectie van Forbo pvc-vloeren beschikt over de mooiste designs en een hoge kwaliteit. De pvc-vloeren zijn volledig ontworpen en geproduceerd in eigen land. De stroken en tegels zijn er gemakkelijk te installeren, eenvoudig in onderhoud en ze hebben een natuurgetrouwe uitstraling!

Revelation pvc-vloeren

Bent u op zoek naar een vloer die eenvoudig zelf te leggen is en 100% van pvc is? Dan zijn de pvc-vloeren van het merk Revelation zeker de juiste keuze voor u! Dit product is namelijk helemaal voorzien van het uniclick click systeem! Door dit systeem kan de vloer helemaal zonder lijm gelegd worden. Ze zijn verkrijgbaar in 8 aansprekende en prachtige dessins.

Project-floors pvc-vloeren

In de collectie van Project-floors vindt u vinylvloeren in hout- en steenmotieven die nauwelijks zijn te onderscheiden van echt hout of steen! Deze pvc-vloeren zijn er gemakkelijk te onderhouden en te verwerken. Ze zijn geluidsabsorberend ze hebben een grote slijtweerstand. Er zijn veel verschillende motieven en kleurstellingen in de collectie. De pvc-vloeren van Project-floors hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding en zijn oersterk. Dit merk wordt niet voor niets veel toegepast in bedrijfspanden!

 

Comments are closed.

Loading...