Home » Klik PVC-Vloeren

Klik PVC-Vloeren

Klik PVC Vloer

Een klik pvc vloer is een vloer die makkelijk te leggen is, door middel van een eenvoudig click systeem klik je de pvc vloerstukken zo in elkaar. Hierdoor spaar je onderhoud uit en ligt uw vloer er net zo netjes in als een lijm pvc vloer, waar je echter veel meer vaardigheden voor nodig hebt om deze in te leggen in uw leefomgeving. Een pvc klik vloer voelt warm aan. Is erg goede isolatie voor geluid, is makkelijk te onderhouden en slijt nauwelijks. Kortom dit is een goede vloer. En om de vloer helemaal mooi af te werken kun je nog gebruik maken van een plintje. Hierdoor is het helemaal netjes en perfect afgewerkt. Kortom een hele goede vloer!

Wat zijn nog meer de voordelen van een pvc klik vloer?

Een pvc klik vloer heeft als groot voordeel dat hij door de goed aansluitende klik rand erg vochtbestendig is. Hierdoor komt er geen vocht onder de vloer en is het dus erg efficiënt. Het onderhoud van uw vloer is hierbij ook makkelijker, juist omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vocht van uw reiniging artikel. U kunt er gewoon zonder zorgen overheen.

 

Een pvc klik vloer is ook erg kras en stoot vast, hierdoor is deze vloer geschikt voor mensen met kinderen. Ze hoeven zich hierdoor geen zorgen te maken om krassen op de vloer en kunnen hun kinderen hier lekker op laten spelen.

 

Een pvc klik vloer kun je verbinden door middel van het zogenoemde uniclic systeem, dit is een erg eenvoudig en degelijk systeem.

 

Het leggen van een klik pvc vloer vereist weinig gereedschap. Het enige wat u nodig heeft is een scherp Stanley mes. Erg gemakkelijk voor mensen met een beperkte gereedschap koffer

 

Wat voor ondervloer is er vereist?

Een ondervloer is niet verplicht. Wat wel erg belangrijk is, is dat de vloer waarop de pvc klik vloer ligt egaal is. Wanneer uw woningvloer egaal is, is er dus geen ondervloer vereist.

 

Hoe zit het met mijn vloerverwarming?

Een pvc vloer is prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Ook vloerkoeling werkt prima door een pvc klik vloer.

 

Mijn vloer is erg vies, wat nu?

Wanneer uw vloer erg vies is raden wij het aan om pvc cleaner te gebruiken. Pvc cleaner bijt meer af dan regulier schoonmaak middel en is speciaal voor pvc.

 

 

 

Ik woon in een appartement

Woont u in een appartement of op een etage en moet u voldoen aan de 10dB geluidsnorm vanwege onderburen / buren ? Dan dient u de PVC vloeren te combineren met een geluid dempende ondervloer. U mag de Pvc vloer niet verlijmd leggen in een woning waar geluidsnormen gelden. De PVC vloeren met klik systeem zijn daarom de perfecte oplossing.

 

Voordelen pvc klik vloer

  • Niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling
  • 100% in Europa vervaardigt met ISO 14001 Certificaat, 0% China import !!
  • 100% Recyclebaar en 100% REACH conform, dit wil zeggen geen giftige stoffen
  • Duurzaam en makkelijk te onderhouden
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Maar liefst 4,5 mm dik dus extra Laag loopgeluid

Comments are closed.

Loading...